Pentru sanatatea si frumusetea noastra, a Doamnelor!


Feminitate. Sănătate intimă feminină! www.produsesanatate.ro

Absorbante terapeutice cu bandă anionică - WinCare de la Winalite!


sâmbătă, 3 iulie 2010

Anioni - efecte benefice


Anionii sunt particule atomice încărcate negativ. Atomul devine anion (ion negativ) când ia un electron, iar kation (ion pozitiv) când dă un electron. Aceste schimbări sunt necesare organismului. Datorită încărcării negative, neutralizează microorganismele pozitive, distrugând bacteriile generatoare de boli. Deci, cu cât aerul este mai încărcat cu anioni, cu atât este mai curat, mai sănătos.

Anionii sunt antioxidanţi – împiedică acţiunea radicalilor liberi existenţi şi nu permit formarea altora, noi. Antioxidanţii împiedică dezvoltarea bacteriilor, viruşilor şi a ciupercilor. Reduc riscul îmbolnăvirilor de cancer, împiedică evoluţia tumorilor, ajută la detoxifiere, reduc colesterolul, încetinesc procesul de îmbătrânire şi reduc riscurile cardiovasculare. Acţionează blând asupra organismului nostru.Astfel, anionii pot să acumuleze şi să neutralizeze praful, să distrugă viruşii cu electroni pozitivi, să pătrundă în celulele microbilor şi să-i distrugă, preîntâmpinând astfel consecinţele care pot fi negative pentru organismul uman. Cu cât mai mulţi anioni persistă în aer, cu atât sunt mai puţini microbi (iar dacă concentraţia anionilor ajunge la un anumit grad, atunci cantitatea microbilor este redusă la zero). Concentraţia anionilor într-un centimetru cub de aer este următoarea: 40-50 anioni în locuinţele urbane, 100-200 în aerul din oraşe, 700-1000 anioni în câmp deschis şi mai mult de 5000 anioni în văile şi depresiunile muntoase. Sănătatea oamenilor depinde direct de conţinutul anionilor în aer.

ANIONII SUNT UN AJUTOR DE NEÎNLOCUIT ÎN CREŞTEREA IMUNITĂŢII ŞI ÎMBUNĂTĂŢIREA VIEŢII!


Dacă în aerul care pătrunde în corpul uman cantitatea anionilor este prea mică sau invers - prea mare, atunci omul începe să respire spasmodic, poate să se simtă obosit, ameţit, să aibă dureri de cap şi chiar să ajungă în stare de depresie.

Astfel, anionii sunt un ajutor indispensabil pentru fortificarea sănătăţii omului şi sporirea longevităţii. Organizaţia Internaţională pentru Protecţia Sănătăţii a stabilit că concentraţia minimă de anioni în aerul proaspăt este de 1000 anioni într-un centimetru cub. In anumite condiţii ale mediului înconjurător (de exemplu în zonele muntoase) oamenii pot să nu aibă nici o inflamaţie a organelor interne de-a lungul întregii lor vieţi. De regulă, asemenea oameni trăiesc foarte mult şi rămân sănătoşi toată viaţa, ceea ce este un rezultat al concentraţiei suficiente de anioni în aer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu