Pentru sanatatea si frumusetea noastra, a Doamnelor!


Feminitate. Sănătate intimă feminină! www.produsesanatate.ro

Absorbante terapeutice cu bandă anionică - WinCare de la Winalite!


sâmbătă, 3 iulie 2010

Winalite International - despre companie



Winalite International a luat fiinţă în 2007 şi este specializată în producerea, cercetarea, dezvoltarea şi marketingul produselor sanitare. Sediul companiei se află în oraşul-stat Hong Kong. Deţine un loc important în industria naţională şi internaţională din domeniu, situându-se în cele mai bune 500 companii din lume.

Preşedintele companiei este Chen Huaide, unul dintre cei mai bogaţi şi recunoscuţi oameni din lume. Activitatea principală era axata pe imobiliare de lux în întreaga lume. Dar a trecut printr-o tragedie, în urma căreia a şi luat fiinţă această companie. Mama lui a murit de cancer de col uterin. Cu toţi banii de care dispunea, nu a putut-o salva. I s-a spus că acel cancer a fost provocat şi de folosirea absorbantelor de proastă calitate. Motivat de această tragedie a hotărât să investească foarte mulţi bani în cercetarea medicală, să afle motivele îmbolnăvirilor de cancer de col uterin, dar mai ales să scoată un produs care să reducă considerabil aceste riscuri de imbolnăviri. Aşa s-a ajuns la compania Winalite şi absorbantele „Love Moon Anion“. Ulterior a început producţia de pampers pentru copii şi adulţi, produse cu aceeaşi nanotehnologie, care au intrat de curând pe piaţa Europeană. Domnul Chen Huaide, împreună cu Winalite, sunt unii dintre cei mai mari donatori umanitari. A donat milioane de euro în bani şi produse pentru diferite cauze.

Absorbantele WinCare / Love Moon Anion deţin locul trei la vânzări în lume.

CERTIFICATE
Calitatea absorbantelor „WinCare / Love Moon Anion“ o dovedesc multitudinea de certificate, în număr de 35, alte recunoaşteri din lume, cum ar fi certificatul chinezesc emis de Institutul Mondial pentru Medicina Traditională Chineză, precum şi cea mai grea recunoaştere, aceea din lumea islamică, certificatul halal; în ţările islamice nu este permisă folosirea produselor chimice şi de provenienţă animală în anumite perioade; recunoscându-se astfel că absorbantele sunt 100% naturale, deci permise folosirii oricărui musulman.

Aprobarea de distribuţie pe teritoriul Uniunii Europene: CE 20081100725


Informaţii despre brevete:
- Brevet national: ZL200420064658.0
- Respectă cerinţele MKC9001 (ISO9001: 2000)
-Certificate cerinţele juridice (D / UE) şi recomandările oficiale pentru substanţele dăunătoare relevante pentru elementul de testare.
- Raport de testare
- Uniunea Europeană - certificat CE 1
- Uniunea Europeană - certificat CE 2

DESPRE NANOTEHNOLOGIE

Nanotehnologia este tehnologia pe bază de molecule. Acesta este miracolul mileniului III ! Nanotehnologia este ştiinţa de a realiza obiecte lucrând la scara atomilor. Materia primă e alcătuită chiar din atomi şi, prin anumite metode, ei sunt "obligaţi" să formeze grupuri ce dau calităţi speciale materialelor. Apoi, realizând structuri mecanice din moleculele create se pot obţine nanoroboţi, capabili să execute anumite sarcini, conform unui program.

Tot prin nanotehnologie a fost creat si un material denumit goretex, folosit la confecţionarea costumelor de ski şi de scafandru datorită calităţilor impermeabile, nu lasă să treacă apa, dar în schimb permite aerisirea, ventilarea.

Un comentariu:

  1. Buna ziua.Tocmai am aflat despre absorbantele "minune" ca sa zic asa.Cum aflu care sunt conditiile de client si de om de posibilitate de castig.? adresa mea de mail: butnariu_ana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere