Pentru sanatatea si frumusetea noastra, a Doamnelor!


Feminitate. Sănătate intimă feminină! www.produsesanatate.ro

Absorbante terapeutice cu bandă anionică - WinCare de la Winalite!


sâmbătă, 3 iulie 2010

Stiti ca absorbantele obisnuite afecteaza sanatatea dumneavoastra.?


Stiati ca?
Studiile arata ca 62% dintre problemele si iritatiile vaginale sunt cauzate de absorbantele nesigilate, nesterile si neigienice. (conf. Organizatiei Mondiale a Sanatatii)

75% dintre femei simt si dureri in timpul perioadei menstruale care sunt cauzate in cea mai mare parte de absorbantele impermeabile pentru aer

Fata de absorbantele cu ioni negativi "WinCare / Love Moon Anion", absorbane obisnuite pot afecta grav sanatatea dvs. si confortul de zi cu zi:

• Punga cu absorbante, odata desfacuta, nu se mai inchide ermetic, permitand patrunderea bacteriilor existente frecvent in mediul umed din baie (unde depozitam,de obicei,punga). Acei microbi intra in contact direct cu partea intima si cea mai sensibila a corpului nostru.

• Sunt confectionate din hartie reciclata si inalbita cu clor, substanta ce determina producerea de dioxin, o otrava periculoasa pentru sanatatea noastra.

• Ultimul invelis este confectionat din material plastic(nylon),care nu are puterea de a lasa sa patrunda aerul, determinand un spatiu inchis, ideal ptr.bacterii. Inchipuiti-va ce se intampla vara, la temperaturi ridicate.

• Stratul cu rol absorbant este confectionat din reziduri petroliere.

• Puterea si viteza de absorbtie a acestora este foarte scazuta in comparatie cu Anion chiar si de 6 ori mai mica.

• Straturile contin lipici industrial, materiale si mirosuri artificiale etc.

• Produc o serie de probleme de sanatate: alergii, ciuperci, dezechilibre microbiene, iritatii, mirosuri neplacute, inflamatii, mancarimi etc.

• Contin si produse alcaline care modifica PH-ul zonei noastre intime, favorizand dezvoltarea unor ciuperci, virusi, trichomonas, acestea ducand chiar si la sterilitate.


Daca avem in vedere ca o femeie in timpul vietii foloseste in medie cca 15000 de astfel de absorbante, vom concluziona ca isi distruge singura sanatatea.

Cauzele multor boli sunt bacteriile, de aceea trebuie sa stim in ce conditii se inmultesc ele: umezeala, caldura(35C-40C), spatiu inchis. Prin folosirea absorbantelor din comert, sunt indeplinite toate cele trei conditii. Temperatura corpului nu o putem modifica, dar putem elimina spatiul inchis si umezeala. Absorbantele din comert creaza spatiu inchis din cauza stratului de nylon, mentin umezeala din cauza unei slabe puteri de absorbtie.

Dupa cateva ore, sangele intra in descompunere, favorizand dezvoltarea bacteriilor. S-a dovedit ca dupa 2 ore, pe o suprafata de 1cm2 de absorbant cu sange, se dezvolta 107 bacterii diferite, deci aceste absorbante trebuiesc schimbate la fiecare 2 ore, cum de altfel este indicat si de producatorii lor.

Poate cineva ne va spune ca foloseste doar tampoane. Despre tampoane si caracteristicile lor nu vom vorbi, sunt binecunoscute problemele care le creaza folosirea lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu