Pentru sanatatea si frumusetea noastra, a Doamnelor!


Feminitate. Sănătate intimă feminină! www.produsesanatate.ro

Absorbante terapeutice cu bandă anionică - WinCare de la Winalite!


sâmbătă, 3 iulie 2010

Caracteristicile absorbantelor „WinCare / Love Moon Anion"


Comparativ cu absorbantele din comert, cele cu banda anionica, au calitati unice:

• Multumita benzii anionice patentate, produsa prin folosirea celei mai moderne nanotehnologii, absorbantele au componente antibacteriene active, care previn inflamatiile si infectiile cu ciuperci, chiar le vindeca pe cele existente, neutralizand mirosurile, intr-un cuvant, protejeaza organele reproductive.

• Datorita stratului absorbant,creat din baze vegetale, puterea de absorbtie, la cele de zi, este de 3 ori mai mare,iar la cele de noapte de 6 ori mai mare fata de a celor din comert si cu toate acestea stratul superior ramane uscat, dandu-ne o senzatie de uscat si confort.

• Anionii actioneaza delicat asupra ciclului menstrual, reglandu-l chiar. Dupa putin timp, ciclul va avea o durata normala de 3-4 zile.

• Absorbantele nu au contraindicatii, nu creaza alergii, pot fi folosite fara restrictii.

• Economii-datorita calitatilor sale, se folosesc mai putine absorbante si se creste gradul igienei intime.

• Produsele sunt ambalate dublu ermetic, si pachetul si ficare absorbant. Dupa prima utilizare, pachetul se inchide din nou ermetic, absorbantele ramanand sterile si ferite de bacterii.

• Permit trecerea aerului, creand senzatia de prospetime.

• Sunt produse din materiale biologice (naturale) ce inseamna ca sunt biodegradabile, nu contin materiale chimice si toxice.

Absorbantul WinaliteWinCare / Love Moon Anion are in compozitie 7 straturi:

1. Stratul exterior este din bumbac extra fin, subtire, moale, puternic absorbant, inlaturand senzatia de umezeala;

2. Banda anionica(contine cristale de turmalin,destul de scumpe, cu un larg spectru medical: intareste inima, sistemul nervos, actioneaza pozitiv asupra organelor interne, a circulatiei si a pielii) neutralizeaza microorganismele daunatoare, mirosurile neplacute si intareste capacitatea de aparare a organismului. Pentru noi este important ca prin actiunea anionilor ne marim gradul de sanatate.

3. Strat de bumbac-permite trecerea aerului, confera senzatie de prospetime si confort.

4. Stratul absorbant din materiale naturale-gelatina vegetala care transforma lichidul in gel, eliminand senzatia de lipicios;

5. Strat de bumbac-permite trecerea aerului;

6. Strat termostabil care respira: este impermeabil, nu lasa sa treaca apa, dar permite ventilatia, este din Goretex, material pe baza de micro-pori. Acest strat permite trecerea aburilor, dar nu si a apei. Are o structura cu pori de 0,0002 mm, deci 100% impermeabil si transparent. Este impermeabil caci porii sai sunt de 20000 de ori mai mici decat o picatura de apa, iar transparenta caci porii sunt de 700 de ori mai mari decat al moleculelor aburilor.

7. Banda adeziva-stratul de fixare este din lipici natural (comestibil, folosit la jucariile pentru copii), se pliaza dupa miscarile corpului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu